ProjectNext Onderwijs

Onderzoekend en ontwerpend leren zowel voor de leerlingen als voor het team. Dat is een mooie uitdaging om met design thinking aan te pakken. Design Thinking draagt hier bij aan het leren op alle lagen.


The Perfect Storm 2018

De derde versie van ons eigen conferentie The Perfect Storm. Uitgegroeid tot een gewaardeerd event met inspiratie en impact op onderwijs waar design, technologie, kunst en wetenschap samenkomen.


Design Research Leermiddelen

Kennisnet en de PO-Raad zochten inzicht in het complexe domein van digitale leermiddelen. Via design research in co-creatie met het veld ontwierpen we overzicht in knelpunten én oplossingen.


Mediawijzer.net Challenge

Mediawijzer.net vroeg PerfectStorm een nieuw format te ontwikkelen voor de stimuleringsregeling om de impact te vergroten. Zo ontstond de design like a startup challenge.


The Perfect Storm 2017

The Perfect Storm is een uniek evenement op het snijvlak van onderwijsinnovatie, design en technologie. In 2017 ontwierpen 100 voorlopers samen met internationale experts hun eigen innovaties.


Nieuwbouw Citadel

Design Thinking blijkt een uitstekende manier om een onderwijsvisie te vertalen naar nieuw schoolgebouw. PerfectStorm zette hierbij de kracht in van studenten game design.