Dienst: Innovatie en organisatieadvies

Omvang: Variabel

Beschrijving:
Duurzame innovatie bouwt op mensen, niet op producten. PerfectStorm zet ervaring en onderbouwing in om vanuit co-creatie een innovatiestrategie vorm te geven. We zoeken de onderliggende vragen in de complexiteit van de organisatie om van daaruit op de juiste manier in actie te komen. Door met mensen in de organisatie te werken, bouwen we aan een cultuur van innovatie, waarin teams creatiever en innovatiever worden.

We creëren ontwerpruimte in fysieke vorm met een permanente design space, online in onze Design Thinking Community en bovenal in de mindset van het team. In co-creatie werken we toe naar inzichten, ideeën die we concreet maken als tastbare en toetsbare prototypes, ofwel werkende oplossingen. Daarbij zetten we ons netwerk van experts, ontwerpers, artiesten, ondernemers, etcetera in die het innovatieproces voeden.

We hebben ervaring met complexe innovatievraagstukken en begrijpen dan ook als geen ander het avontuurlijke karakter daarvan. Leiding geven aan creatieve processen vraagt inzicht in de onderliggende dynamiek van onzekerheid en de vaardigheid om daar in te acteren. PerfectStorm zorgt tijdens het traject voor coaching en troost voor leidinggevenden.

 


Dienst: Incompany innovatieprogramma

Beschrijving:

Het Incompany innovatieprogramma van Perfect Storm is een intensief programma waarin geselecteerde medewerkers van uw organisatie in teams werken aan het realiseren van grote ambities en strategische doelen. 

In een kort en krachtig acceleratie programma van ongeveer 10 ondersteunende dagdelen werken de deelnemers vanuit een complex vraagstuk aan concrete, tastbare  oplossingsrichtingen. In cyclische iteraties staat het maken en het doen centraal in plaats van praten en plannen schrijven. 

Onze Incompany programma’s zijn gebaseerd op Lean Startup methoden en onze ontwerpgerichte aanpak.

#Agile #leanstartup #minimalviableproductdesign #prototyping #valuepropositiondesign #businessmodelinnovation


Neem contact met ons op