Op 5 oktober organiseerde Perfectstorm voor SWV de Meierij VO een fysieke conferentiedag, de start van een ontwerpreis naar nieuwe vormen van inclusief onderwijs. 

De conferentie was opgezet als een ontwerpreis waarin we in co-creatie vorm en richting hebben gegeven aan de samenwerking tussen de scholen en het samenwerkingsverband in de aankomende periode. Deelnemers werkten in verschillende tracks aan thema’s, gebaseerd op de adviezen van de projectgroepen arrangementen en kwaliteit. We gingen op zoek naar nieuwe ideeën, experimenten en kansen om onderwijs voor alle leerlingen eigentijds, inclusief en toekomstgericht te maken. Samen hebben we nieuwe invalshoeken ontworpen die aansluiten bij de strategische visie. 

Kortom, een startpunt, een markeerpunt van een gezamenlijke ontdekkingsreis die aansprekende, verrassende en innovatieve perspectieven heft gebracht.  

“De ware ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken naar nieuwe landschappen, maar uit het hebben van nieuwe ogen.” – Marcel Proust