Wanneer

Vrijdag 26 oktober 2018

Tijden

van 10:00 tot 16:30 uur

Locatie

Utrecht (exacte locatiegegevens worden verstuurd na aanmelding)

Kosten

399,- euro (ex btw)

Trainers

Dr. Teun Dubbelman en Keimpe de Heer MA

Meld je aan

Seminar: Narrative Design 

Inhoud

De toepassing van verhalende producten en diensten vergroot de impact van je organisatie. Hoe ontwerp je een goed verhaal? Op welke manier kun je met digitale technologie nieuwe verhalen verhalen vertellen voor bestaande en nieuwe doelgroepen? Dit seminar is ontwikkeld voor professionals die op zoek zijn naar  inzichten, tools en strategieën voor het ontwikkelen en effectief toepassen van narratieve ontwerpprincipes binnen hun eigen organisatie.

Het seminar bestaat uit presentaties van experts, groepsopdrachten en individuele begeleiding. Tijdens het seminar wordt cursusmateriaal ter beschikking gesteld. Na het seminar krijgen de deelnemers toegang tot onze digitale community waar alle bronnen die in de cursus zijn gebruikt kosteloos beschikbaar zijn.

Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie voor deelname.

Klik hier om je aan te melden of als je nog vragen hebt neem dan contact met ons op via keimpe@perfectstorm.nl

Trainer
TrainerDr. Teun Dubbelman
Teun is plaatsvervangend directeur en hoofddocent aan HKU Games en Interactie. Hij is een expert op het gebied van interactive narrative design en verzorgt al meer dan tien jaar lezingen en seminars over de toekomst van storytelling. Hij heeft onderzoek verricht aan verschillende toonaangevende instellingen. Zo was hij Visiting Fulbright Scholar aan MIT en behaalde hij zijn doctoraat aan de Universiteit Utrecht. Ook werkte hij voor de Radboud Universiteit en V2_Lab for the Unstable Media. Zijn werk is gepubliceerd in diverse internationale boeken en tijdschriften. Tevens is hij kwartiermaker geweest voor het HKU lectoraat Interactive Narrative Design.
Trainer
TrainerKeimpe de Heer
Keimpe is mede-oprichter van Perfectstorm en oprichter van het Utrechtse medialab Rotslab. Hij is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ontwerpgerichte innovatieprogramma’s voor bedrijven en scholen. Keimpe werkte aan ontwerpprogramma’s voor Google Education, ThyssenKrupp, IB Schools en uitgever DC Thompson.

Hij werkte eerder business developer bij Waag Society, Institute for Art Science and Technology. Ook was hij actief als directeur van het Creative Learning Lab van de Waag. In de rol van adviseur strategie en innovatie werkte Keimpe voor stichting Kennisnet.