Praktische informatie

De eerstvolgende RozenStorm vindt plaats op donderdag 29 juni 2023 van 9:00 tot 18:00 uur in Utrecht. Je kunt je aanmelden via de inschrijfknop hierboven.

Why
Iedereen heeft te maken met de impact van de huidige transities, grote maatschappelijke uitdagingen en de daarmee samenhangende toenemende onvoorspelbaarheid van de toekomst. Deze ontwikkelingen vragen niet alleen een nieuwe manier van kijken naar de wereld, maar ook nieuwe manieren om strategische keuzes te maken. Want ook al laat de toekomst zich niet voorspellen, je kunt je er wel goed op voorbereiden.

How
RozenStorm is een uniek concept, een acceleratieprogramma van één dag, waarin je kennismaakt met theorie en praktische instrumenten voor het ontwikkelen van nieuwe toekomststrategie. Je leert op andere manieren kijken met trendanalyse en deze inzichten vertalen in tastbare strategie. Je werkt vanuit een concrete casus toe naar een presentatie van een nieuwe toekomststrategie.

What
In het programma maak je kennis met onderwerpen zoals trendsignalen, trendniveaus, scenario ontwikkeling, emergente en planbare strategie.

Ik wil me inschrijven

Deze training richt zich op iedereen die te maken heeft met strategie in organisaties. Je hoeft niet persé aan de strategische knoppen te zitten van je organisatie. Ook met een verkennende, adviserende of bijdragende rol in de ontwikkeling van strategie kun je door middel van deze training je strategisch denken versterken.

De nu geplande training staat open voor individuele inschrijving. Wil je deelnemen met je team? Dat kan. We maken dan graag een programma speciaal voor jullie. Neem daarvoor contact met ons op via info@perfectstorm.nl.

Het RozenStorm programma is een samenwerking tussen Rozenbrood en PerfectStorm.

Rozenbrood is gespecialiseerd in het tastbaar maken van de toekomst door trendonderzoek. Ze brengen letterlijk de toekomst in beeld. Op hun Trendacademy trainen ze ook bedrijven in deze manier van kijken en denken.

PerfectStorm is gespecialiseerd in ontwerpgerichte innovatie- en strategieontwikkeling. In hun maatwerkprogramma’s begeleiden en trainen zij organisaties en teams in het omgaan met veranderingen in een complexe wereld.

Samen ontwikkelden ze een RozenStorm om van trends naar concrete strategie te komen. Een match made in heaven dus!

De eerstvolgende RozenStorm op donderdag 29 juni 2023 vindt plaats in de omgeving van Utrecht op een inspirerende en goed bereikbare locatie.

De dag wordt aangeboden voor een all in bedrag van 995 euro exclusief btw.

Ben je als kleine zelfstandige werkzaam in de creatieve industrie, dan is het mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen via Werktuig PPO, klik op deze link voor meer informatie over de criteria.

De trainers

Djenny BrugmansTrainer

Djenny Brugmans is trendwatcher en researcher bij Rozenbrood Picturing the Future. Daarnaast is ze docent aan de Rozenbrood Trendacademy. Het toekomstbestendig helpen maken van zowel bedrijven als individuen door middel van trainingen en workshops is haar dagelijks werk.

Keimpe de Heer MATrainer

Keimpe de Heer werkt vanuit verschillende rollen zoals ontwerper, trainer, adviseur en docent aan maatschappelijke impact. Keimpe is een ervaren trainer in leiderschapsprogramma’s gericht op strategieontwikkeling, innovatie en cultuurverandering. Keimpe heeft daarnaast ervaring in het onderwijs als docent en hij werkt als strategisch adviseur voor verschillende bedrijven in diverse sectoren.

Nanon SoetersTrainer

Nanon Soeters is trendwatcher en researcher bij Rozenbrood Picturing the Future. Ze is gespecialiseerd in het duiden van trendsignalen en op basis hiervan mogelijke toekomsten te schetsen. Daarnaast is ze docent aan de Rozenbrood Trendacademy.

Frank EversTrainer

Frank is trainer en adviseur en richt zich op ontwerpgerichte innovatieprocessen, multi-stakeholder vraagstukken en strategie ontwikkeling in complexe omgevingen. Brengt praktijkervaring mee als innovatiemanager (MT), programmamanager en commercieel verantwoordelijk uitgever.

Is uw organisatie klaar voor de toekomst?

Enthousiast geworden? Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op via info@perfectstorm.nl. We verkennen graag samen wat RozenStorm voor uw organisatie kan betekenen.